KONSULTATIONER OG PERSONLIG TRÆNING

Startkonsultation


Konsultationer er et godt redskab til individuelle udfordringer, samt at få fokus på den enkeltes træning.


Opfølgende konsultation


Efter en startkonsultation kan der være behov for en opfølgende konsultation.

Konsultationer er et godt redskab til individuelle udfordringer, samt at få fokus på den enkeltes træning.


De mest almindelige udfordringer, som konsultationer kan være et godt redskab til, er eksempelvis;

- at trække i snoren

- at hoppe op af folk

- at gø i uønskede situationer

- at tigge ved bordet

Valg-af-vovza konsultation


Alt ift. at få en hvalp - racekendskab, træning og kendskab til hvalp i hjemmet.


Personlig træning


Denne private træning foregår 1:1 og går på lydighedsøveler - ikke adfærdsudfordringer. 

Så hvis du kan genkende din hunds adfærd i én eller flere af disse eksempler, og syntes det er ret irriterende, så kontakt mig, da dette er situationer, som jeg kan hjælpe jer med. Alt efter antallet af udfordringer, samt hvilke/n udfordring der henvises til, vil antallet af konsultationer variere. Startkonsultationen vil være ens for alle, men derefter er det en individuel sag.

Startkonsultation

DKK 900

Start-konsultationen vil foregå i dit hjem med dig og din hund i 90 minutter. Jeg starter med at indsamle information om dig og din hund, samt den udfordring I har. Jeg spørger blandt andet ind til hvordan jeres hverdag ser ud.  


Alt efter udfordringen vil jeg se, hvad der sker i situationen, og derefter sammensætte én-tre øvelser, som du kan træne med din hund. Jeg vil selvfølgelig gennemgå alle de øvelser, jeg giver dig, både i teori og praksis. Herefter aftaler vi en periode, hvor du træner med hunden, og derefter kontakter jeg dig for at høre, hvordan det går, og om der er brug for en opfølgende konsultation. 


Obs. jeg vil gøre opmærksom på, at det er i få situationer én konsultation kan løse en udfordring og anbefaler derfor, at du forventer, det tager mere end én konsultation at løse din hunds udfordring.

Opfølgende konsultation

DKK 500 - 700

Hvis det efter start-konsultationen bliver bestemt, at der er brug for én eller flere opfølgende konsultation/er, vil det igen foregå i dit hjem med dig og din hund. Her vil jeg både høre og se udviklingen fra forrige konsultation, og herfra komme med et nyt perspektiv, samt nye øvelser til løsning af udfordringen. Disse går vi gennem både i teori og praksis. Herefter aftaler vi en periode, hvor du træner med hunden, og derefter kontakter jeg dig for at høre, hvordan det går, og om der er brug for endnu en opfølgende konsultation. 


Forskellen på de to opfølgende-konsultationer er, hvor dybdegående teorien og forklaringen på øvelserne bliver, samt hvilken udfordring din hund har, og hvor godt det går med øvelserne.

Valg af Vovza-konsultation

DKK 500

Denne konsultation er for alle, som enten ønsker mere information til, hvilken type hund/race der vil passe ind i deres familie, samt til dig, som har valgt en hund, men som ønsker mere information om den for at være bedst forberedt. 


Det kan også være, at du ønsker at være forberedt til en ny hund generelt, og ønsker tips, råd og god træning inden din hund flytter ind. Derfor er denne konsultation baseret på en samtale om ejeren, samt den tilhørende hverdag hunden skal fungere i.

Skriftlig redegørelse


Som tilkøb til konsultationerne, tilbyder jeg at lave en skriftlig redegørelse. Denne redegørelse vil normaltvis indeholde en redegørelse af din hunds udfordring, samt en skriflig forklaring på hvordan alle øvelser skal udføres. 


Dette kan tilkøbes for DKK 300


Alle priser er inkl. moms, samt inkl. de første 20 km tur/retur

Herefter er prisen DKK 3,44 kr. pr. påbegyndt kilometer.

Ved kørsel på over 50 km laver vi en fast pris.

Vær opmærksom på at dette ikke er adfærdsbehandling. Hvis du ønsker hjælp med svære problemadfærd, så se under startkonsultation.


PRIS: 600 kr. pr. træningsgang + kørsel og andre tilkøb


Jeg anbefaler 3 - 5 træningsgange for at komme i mål med sine ønsker, alt efter sværhedsgraden.

Personlig Træning


Privat time, hvor du bliver undervist uden andre hunde eller elever. Det kan være alle former for hundetræning, eks.: lydighed, tricks, dagligdagskunnen, let problemadfærd og håndtering. Med andre ord: træningen er tilrettelagt fuldstændigt til dine ønsker.


En personlig træning foregår 1:1 med fuld fokus på dig og din hund. I træner med en uddannet hundeadfærdsinstruktør, og programmet bliver skræddersyet til jeres ønsker og jeres træningsniveau. 


Vi træner altid med positive træningsmetoder, og har fokus på kontakt og den gode relation mellem dig og din hund. Der er tid til at gå i detaljer med det praktiske og det teoretiske. Vi afsætter normalt 60 minutter af til en personlig træning, men holder selvfølgelig pauser undervejs til netop jeres behov.

Tag fat i mig i dag, for en bedre hverdag med din Vovza