Holdtræninger - Den Korte Oversigt


Hvalpehold


NÆSTE HOLD OPSTART D. 9. AUGUST - Holdet er for hvalpe i alderen 8 uger til og med 6 måneder. Vi har fokus på kontakt, lydighed og socialisering. 


Fortsætterhold


NÆSTE HOLD TIL OKOTBER - Holdet er for dem som tidligere har gået til hvalpetræning hos Vovza. Her øger vi sværhedsgraden og tilføjer nye træningsmetoder.TURBOHOLD - DEN GODE GÅTUR


Holdtræning specifikt ift. at få en god gåtur. Turbohold trænes over tre timer.


Familieholdet


NÆSTE HOLD OPSTART D. 13. AUGUST - Holdet er for hunde fra 1 år, som ønsker at træne eller vedligeholde basal lydighed, aktivering og stimulering.


Unghundeholdet


NÆSTE HOLD OPSTART D. 10. AUGUST - Holdet er for unghunde i alderen 6 måneder til ca. 2 år. Vi har fokus på kontakt, lydighed og socialisering.TURBOHOLD - DET GODE INDKALD


Holdtræning specifikt ift. at få et godt indkald. Turbohold trænes over tre timer.

SOMMER CAMP

2 gange ugentligt vil Vovza afholde hundetræning i sommerperioden.


Vi vil træne alt fra lydighed, jagt, agility og miljøtræning. Til hver træning vil emnet være anderledes, så man kan deltage alle 10 gange uden at træne det samme. Der oprettes 10-turs kort, så prisen er billigere for hver gang man deltager.


Sommer Camp bliver afholdt i uge 26, 27, 29, 30 og 31 (ikke uge 28). Se nedenfor for specifikke datoer og emner. 

Vi træner hver gang mellem 45 - 60 minutter og træningen afholdes i Frejlev fra kl. 19-20, for at undgå at det bliver for varmt for hundene.


Det er tilladt at tage både partner, børn, bedsteforældre, venner og bekendte med til træningen - dog maks 3 personer pr. hund.


Vi kører efter først til mølle-princippet, da der maks. kan være 8 pr. træningsgang. Tilmelding skal ske senest 24 timer før træningens start. Det aflyses ved 3 eller færre deltagere. 


Priser: 

1. deltagelse: 150 kr

2. deltagelse: 140 kr

3. deltagelse: 130 kr

4. deltagelse: 120 kr

5. deltagelse: 110 kr

6. deltagelse: 100 kr

7. deltagelse: 90 kr

8. deltagelse: 80 kr

9. deltagelse: 70 kr

10. deltagelse: 60 kr

Jeg glæder mig til at se jer i sommeren 2023

DATOER OG EMNER:


Uge 26 - Mandag d. 26. Juni

 • Lydighed 


Uge 26 - Torsdag d. 29. Juni

 • Jagt


Uge 27 - Mandag d. 3. Juli

 • Miljøtræning og Lydtræning


  Uge 27 - Torsdag d. 6. Juli

  • Agility


  Uge 29 - Mandag d. 17. Juli

  • Nosework


  Uge 29 - Torsdag d. 20. Juli

  • Rally


  Uge 30 - Mandag d. 24. Juli

  • Klikker


  Uge 30 - Torsdag d. 27. Juli

  • Balance og Kropskontrol


  Uge 31 - Mandag d. 31. Juli

  • Target


  Uge 31 - Torsdag d. 3. August

  • Tricks

  Næste hvalpehold afholdes onsdag kl. 18-19 d. 9. August til d. 27. September. Holdet består af 8 lektioner á 60 minutter, hvor den første lektion er teoretisk, herefter er resten praktiske.


  Holdet er for hvalpe i alderen 8 uger til og med 6 måneder - med plads til max. 6 (min, 3) hvalpe, giver det god plads til hver enkelt hvalp og ejer.


  Overordnet træner vi kontakt, sit, dæk, tricks, indkald, gå pænt i snor, balance/kropskontrol og håndtering. Vi sluttter af med miljøtræning med en tur rundt i Frejlev.


  Pris: 900,- 


  Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

  HVALPEHOLD

  NÆSTE HOLD D. 9. AUGUST - 27. SEPTEMBER


  Jeg træner udelukkende med brug af positive metoder, arbejder på hvalpens præmisser og forklarer alle øvelser helt fra bund, så alle kan være med.


  Som hundeadfærdsinstruktør er jeg uddannet i, at instruere andre til at træne deres hund, så både du og din hvalp er i gode hænder hos Vovza.

  Hvalpeholdet Efterår 2022

  Holdet har plads til max. 6 (min, 3) hunde, giver det god plads til hver enkelt hund og ejer. Holdet består af 7 lektioner á 60 minutter, som alle er praktisk anlagt.


  Overordnet træner vi det samme som på hvalpeholdet, men i øget sværhedsgrad, samt vi tilføjer enten rally, klikker eller nosework til programmet. Vi sluttter af med miljøtræning.


  Pris: 800,-


  Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

  FORTSÆTTERHOLD

  NÆSTE HOLD TIL OKTOBER


  Fortsætterholdet er for dem som tidligere har gået til hvalpetræning og som er mellem ca. 6-10 måneder. Man vil altid efter end hvalpehold tilbydes at komme videre på et fortsætterhold indenfor ca. 6 måneder.


  Her øger vi sværhedsgraden fra hvalpeholdet og tilføjer nye interaktive øvelser under træning af eksempelvis indkald og gå pænt i snor. 

  Fortsætterholdet Forår 2023

  Unghundeholdet Forår 2023

  Næste unghundehold afholdes torsdag kl. 18-19 d. 10. August til d. 28. September. Holdet er for unghunde i alderen 8 måneder til ca. 2 år - med plads til max. 6 (min. 3) unghunde på holdet, giver det god plads til hver enkelt hund og ejer.


  Holdet består af 8 lektioner á 60 minutter, hvor den første lektion er teoretisk, herefter er resten praktiske. Overordnet træner vi kontakt, sit, dæk. stå, tricks, ja/nej, agility, targets, indkald, gå pænt i snor, balance/kropskontrol og håndtering. Vi sluttter af med miljøtræning.


  Pris: 900,-


  Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

  UNGHUNDEHOLD

  NÆSTE HOLD D. 10. AUGUST - 28. SEPTEMBER


  Jeg vil altid sikre mig din unghund er tryg med øvelserne og omgivelserne, samt træne med positive metoder - alle øvelser bliver forklaret helt fra bunden, så alle kan være med. Derfor er det ikke et krav, at du tidligere har gået til træning.


  Du vil få gode redskaber til at forstå hundesproget, samt hvordan din hund lærer bedst. På unghundeholdet kommer vi gennem ca. de samme ting, som på hvalpeholdet - men i en øget grad, da vores unghunde er mere udviklet end hvalpene. 

  Næste familiehold afholdes søndag kl. 10-11 d. 13. August til d. 24. September. Holdet består af 7 lektioner á 60 minutter, som alle er praktisk anlagt. 


  Holdet er for hunde fra ca. 8 måneder og op. Der er plads til max 6 hunde på holdet, hvilket giver plads til hver enkelt hund og ejer. Træningen går på et godt samarbejde, familievenlige øvelser og en masse hygge blandt hunde og ejer.


  På holdet bliver der også plads til mere individuel træning.


  Pris: 800,-


  Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

  FAMILIEHOLDET

  NÆSTE HOLD D. 13. AUGUST - 24. SEPTEMBER


  Træning for alle er for hunde, som er 1 år og opefter og som ønsler attræne eller vedligeholde basal lydighed, aktivering og stimulering. På dette hold samles vi om familievenlige øvelser og træning, som vi kan invitere både venner og familie med til.


  Her er fokus på at udvikle de øvelser vi har trænet på tidligere hold, få et kendskab til rally, nosework og klikkertræning samt socialisere og opretholde de allerede indlærte øvelser.

  TURBOHOLD - DEN GODE GÅTUR


  Turboholdet for dem som ønsker at forbedre sin gåtur med sin hund. Vi træner onsdag kl. 19-20 d. 7. Juni, d. 14. Juni og d. 21. Juni i Frejlev.


  Fokus er på at gøre gåturen en dejlig oplevelse - om det gælder mødet med andre hunde/mennesker, træk i snoren eller andet.


  Gennem tre timer lærer du kontaktøvelser, tips og tricks til gåturen, metoder til at undgå træk i snoren samt at forbipassere andre mennesker og hunde.


  Pris: 400,-

  Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

  TURBOHOLD - DET GODE INDKALD


  Turboholdet er for dem som ønsker at forbedre hundens indkald. Vi træner torsdag kl. 19-20 d. 8. Juni, d. 15. Juni og d. 22. Juni i Frejlev.


  Fokus er på at få et stærkt indkald med sin hund, som også er nemt og hurtigt.


  Gennem tre timer lærer du at oprette et godt indkaldssignal, tips og tricks til indkald, indkald på kort afstand og lang afstand, samt styrke dit indkald med diverse fortyrrelser. 


  Pris: 400,-

  Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

  Tag fat i mig i dag, for en bedre hverdag med din Vovza