Holdtræninger - Den Korte Oversigt


Hvalpehold


NÆSTE HOLD I MARTS - Holdet er for hvalpe i alderen 8 uger til og med 6 måneder. Vi har fokus på kontakt, lydighed og socialisering. Fortsætterhold


NÆSTE HOLD I MARTS - Holdet er for dem som tidligere har gået til hvalpetræning hos Vovza. Her øger vi sværhedsgraden og tilføjer nye træningsmetoder.TURBOHOLD - DEN GODE GÅTUR


NÆSTE HOLD I OKTOBER - Holdtræning specifikt ift. at få en god gåtur. Turbohold trænes over tre timer.


Familieholdet


Holdet er for hunde fra 1 år, som ønsker at træne eller vedligeholde basal lydighed, aktivering og stimulering.Unghundeholdet


Holdet er for unghunde i alderen 6 måneder til ca. 2 år. Vi har fokus på kontakt, lydighed og socialisering.
TURBOHOLD - DET GODE INDKALD


Holdtræning specifikt ift. at få et godt indkald. Turbohold trænes over tre timer.

Holdet består af 8 lektioner á 60 minutter, hvor den første lektion er teoretisk, herefter er resten praktiske.


Holdet er for hvalpe i alderen 8 uger til og med 6 måneder - med plads til max. 6 (min, 3) hvalpe, giver det god plads til hver enkelt hvalp og ejer.


Overordnet træner vi kontakt, sit, dæk, tricks, indkald, gå pænt i snor, balance/kropskontrol og håndtering. Vi sluttter af med miljøtræning med en tur rundt i Frejlev.


Pris: 900,- 


Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

HVALPEHOLD

D. 9. AUGUST - 27. SEPTEMBER - !Holdet er FYLDT!

D. 6. SEPTEMBER - 25. OKTOBER - !Holdet er FYLDT!


NÆSTE HOLD I MARTS


Jeg træner udelukkende med brug af positive metoder, arbejder på hvalpens præmisser og forklarer alle øvelser helt fra bund, så alle kan være med.

Hvalpeholdet Efterår 2022

Holdet har plads til max. 6 (min, 3) hunde, giver det god plads til hver enkelt hund og ejer. Holdet består af 7 lektioner á 60 minutter, som alle er praktisk anlagt.


Overordnet træner vi det samme som på hvalpeholdet, men i øget sværhedsgrad, samt vi tilføjer enten rally, klikker eller nosework til programmet. Vi sluttter af med miljøtræning.


Pris: 800,-


Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

FORTSÆTTERHOLD

NÆSTE HOLD I MARTS


Fortsætterholdet er for dem som tidligere har gået til hvalpetræning og som er mellem ca. 6-10 måneder. Man vil altid efter endt hvalpehold tilbydes at komme videre på et fortsætterhold indenfor ca. 6 måneder.


Her øger vi sværhedsgraden fra hvalpeholdet og tilføjer nye interaktive øvelser under træning af eksempelvis indkald og gå pænt i snor. 

Fortsætterholdet Forår 2023

Unghundeholdet Forår 2023

Holdet er for unghunde i alderen 8 måneder til ca. 2 år - med plads til max. 6 (min. 3) unghunde på holdet, giver det god plads til hver enkelt hund og ejer.


Holdet består af 8 lektioner á 60 minutter, hvor den første lektion er teoretisk, herefter er resten praktiske. Overordnet træner vi kontakt, sit, dæk. stå, tricks, ja/nej, agility, targets, indkald, gå pænt i snor, balance/kropskontrol og håndtering. Vi sluttter af med miljøtræning.


Pris: 900,-


Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

UNGHUNDEHOLD

D. 10. AUGUST - 28. SEPTEMBER - !HOLDET ER FYLDT!


Jeg vil altid sikre mig din unghund er tryg med øvelserne og omgivelserne, samt træne med positive metoder - alle øvelser bliver forklaret helt fra bunden, så alle kan være med. Derfor er det ikke et krav, at du tidligere har gået til træning.


Du vil få gode redskaber til at forstå hundesproget, samt hvordan din hund lærer bedst. På unghundeholdet kommer vi gennem ca. de samme ting, som på hvalpeholdet - men i en øget grad, da vores unghunde er mere udviklet end hvalpene. 

Holdet består af 7 lektioner á 60 minutter, som alle er praktisk anlagt. 


Holdet er for hunde fra 10 måneder og op. Der er plads til max 6 hunde på holdet, hvilket giver plads til hver enkelt hund og ejer. Træningen går på et godt samarbejde, familievenlige øvelser og en masse hygge blandt hunde og ejer.


På holdet bliver der også plads til mere individuel træning.


Pris: 800,-


Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

FAMILIEHOLDETTræning for alle er for hunde, som er 1 år og opefter og som ønsler attræne eller vedligeholde basal lydighed, aktivering og stimulering. På dette hold samles vi om familievenlige øvelser og træning, som vi kan invitere både venner og familie med til.


Træning sker af en uddannet hundeadfærdsinstruktør, så alle er i gode hænder. Træningen finder sted på Vivaldisvej i Frejlev.TURBOHOLD - DEN GODE GÅTUR

NÆSTE HOLD D. 2. - 9. - 16. OKTOBERTurboholdet for dem som ønsker at forbedre sin gåtur med sin hund. 


Fokus er på at gøre gåturen en dejlig oplevelse - om det gælder mødet med andre hunde/mennesker, træk i snoren eller andet.


Gennem tre timer lærer du kontaktøvelser, tips og tricks til gåturen, metoder til at undgå træk i snoren samt at forbipassere andre mennesker og hunde.


Pris: 400,-

Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

TURBOHOLD - DET GODE INDKALD


Turboholdet er for dem som ønsker at forbedre hundens indkald. 


Fokus er på at få et stærkt indkald med sin hund, som også er nemt og hurtigt.


Gennem tre timer lærer du at oprette et godt indkaldssignal, tips og tricks til indkald, indkald på kort afstand og lang afstand, samt styrke dit indkald med diverse fortyrrelser. 


Pris: 400,-

Tilmelding skal ske skriftligt på mail; info@vovza.dk

Tag fat i mig i dag, for en bedre hverdag med din Vovza