OM MIG


Jeg hedder Thea Granat og er 23 år gammel. I 2021 blev jeg uddannet hundeadfærdsinstruktør hos Center for Dyreterapi, og valgte herefter at starte min egen virksomhed med alsidig hundetræning samt hundepasning.


Jeg er både født, opvokset og bor i Frejlev, en forstad til Aalborg. Jeg er et stort familiemenneske, og ikke mindst dyremenneske. Heste, hunde, kaniner osv. har i min ungdom været en stor del af mine interesser. I August 2022 fik jeg min egen hvalp, Felix.


Siden jeg blev frivillig, og ansat i april 2023, hos Dansk Dyreværn Aalborg, blev mit ønske at gøre hverdagen for både hunde- og hundeejere lettere og mere samarbejdsvilligt. Da vi har internathunde, har jeg set mange familier bringe deres hund ind, som af mange forskellige grunde ikke længere kan have deres hund, som vi derefter finder nye, velfungerende hjem til. Dette har været af stor inspiration til at ville forebygge at familier, i værste situation, skal af med deres hund, da omplaceringer er en stor omvæltning for alle hunde.

MINE KVALIFIKATIONER

I 2021 blev jeg færdiguddannet hos Center for Dyreterapi i Hirtshals efter et uddannelsesforløb på 14 måneder, hvor vi blandt andet havde fokus på hundeadfærd, indlæringspsykologi, positive træningsmetoder og praktiske erfaringer.


Her afsluttede jeg 2 skiftlige opgaver og tre eksaminer med en samlet karakter på 10. Min tid på uddannelsen var så lærerigt og fantastisk, så jeg kan klart anbefale at tjekke deres uddannelser.

Derudover har jeg været frivillig, og efterfølgende ansat, hos Dansk Dyreværn Aalborg i mere end 4 år, hvor jeg har lært rigtig meget om de forskellige racer og udfordringer vores hunde kan stå overfor. Samtidig har jeg lært mere om produkter til hunde, samt kundekontakt.Jeg var også frivillig hundetræner hos DcH Nibe på deres hvalpehold fra 1. Marts 2022 - Juni 2022 og her lærte jeg mere om holdtræning, samt forskellige metoder at træne på.

Min hvalp, Felix


I August 2022 fik jeg min egen hund, Felix. 


Efter at have været på venteliste i 4 måneder, gik drømmen i opfyldelse, og jeg har hentet min egen hund hjem.


Han er en Goldendoodle F1 - en blanding af en mini/mellem puddel, samt en Golden Retreiver, og er ca. 20 kg. Han er lige som en unghund skal være og han bliver forkælet i højeste grad herhjemme.


Han har været med på hvalpeholdet 2022, fortsætterholdet 2023, familieholdet 2023 samt unghundeholdet 2023. Planen er også, at han skal med på begge turbohold i efteråret 2023.

Min træningsvovza, Zarko


Gennem min uddannelse som hundeadfærdsinstruktør skulle jeg til den praktiske del træne med en Vovza i et års tid. Siden jeg ikke selv havde én hund dengang, lavede jeg en aftale med min onkel og tanke om at låne deres hund, Zarko. 


Han er en 5 år gammel Shih Tzu, som har lært både gamle og nye tricks. Træningen var ikke altid nem, da han skulle have de rigtige godbidder samt selv vælge, hvornår og hvor vi trænede. Men han bestod en flot eksamen i oktober 2021. 


Siden da har vi stadig trænet og øvet videre på vores egne ting, så både han og jeg beholder vores viden, erfaring og praksis igang. 

Ronja Lykke Kastberg


Samarbejdspartner

Indehaver og grundlægger af Hundecenter Lykke

www.hundecenterlykke.dk


Uddannelser:

- Hundefrisørelev ved HJ Hundesalon

- Fysiurgisk hundeterapeut ved Center for Dyreterapi

- Hundeadfærdsinstruktør ved Center for Dyreterapi


Vi har samarbejdsplaner i 2024 om afholdelse af kursus, sommer camp samt holdtræning.