KONTAKT MIG

Vil du/I bestille en konsultation, tilmelde jer holdtræning eller andet, så skal du/I være velkommen til at skrive en mail til mig, med nærmere beskrivelse af jeres ønsker, samt info på jeres hund og dig/jer.

 
 
 
 

Persondatapolitik


Her kan du se, hvordan og hvilke personoplysninger jeg indsamler, hvad jeg bruger dataene til og hvad jeres rettigheder er ift. jeres personlige oplysninger.


Jeg indsamler persondata, når I bestiller eller gennemgår en rådgivning eller konsultation, samt når I vælger at deltage på et af Vovza´s hold.


Oplysningerne jeg indsamler omfatter normalt navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, dog kan det også omfatte andre oplysninger, hvis omstændighederne taler herfor.


Indsamlingen af personoplysninger samt behandling af disse vil til enhver tid ske i henhold til gældende lovgivning på området. Videregivelse af jeres personoplysninger vil kun ske, såfremt I giver samtykke hertil. Jeg opbevarer oplysningerne i maksimalt 5 år efter jeres hunds sidste konsultation/holddeltagelse, hvorefter oplysningerne slettes eller makuleres. 


Jeg bruger dataerne til administrativt brug samt opbevaring af kontaktoplysninger på hunden og dens ejer/e. Somme tider vil du modtage markedsføringsmails om nye tiltag. Ligeledes kan der blive taget billede/video, som vil blive brugt på min hjemmeside, facebook, instagram eller til markedsføring. 


I har til enhver tid ret til at trække jeres samtykke tilbage - dette kan I gøre ved at kontakte mig på min mail. Hvis I vælger at trække jeres samtykke tilbage, gælder det fra den dato, jeg godkender jeres mail om ophørt samtykke, og har først virkning fra dette tidspunkt. 


Hvis I ønsker at gøre brug af jeres rettigheder jf. databestykkelsesforordningen skal I kontakte mig. 

Handelsbetingelser


Hos Vovza kan du betale med kontanter, mobilepay og bankoverførsel. 


Alle priser er inkl. moms, samt inkl. de første 20 km tur/retur.

Herefter er prisen 3,79 kr. pr. påbegyndt kilometer. Ved kørsel på over 50 km laver vi en fast pris.


Ved ingåelse af aftale af én-til-én-træning fremsendes en bekræftelse på mail. Hvis information derpå er forkert, skal jeg kontaktes inden 5 dage. 


Aflysning af en aftale skal ske senest 24 timer før det aftalte tidspunkt, ellers vil der blive fremsendt en regning på det bestilte.


Ved tilmeldingen til deltagelse på holdtræninger er tilmeldingen bindende medmindre holdet aflyses grundet for få tilmeldte. 


Både bestilling og afbestilling skal ske skriftligt via. email: info@vovza.dk